Comunitatea

Cele mai tari subiecte de pe forum

Justitia...
Vad ca multa lume critica ori puterea ori opozitia DAR , ne ferim intentionat sau nu sa criticam sau mai bine zis sa punem la zid JUSTITIA . Cati dintre noi vad ca aceasta molima distruge Romania in proportie de 80% (...)
Hotii striga hotii
Daca simti ca manipularea iti intra direct in creier este un semnal puternic din partea sistemului tau emotional ca esti incarcat de atat de multa informatie.
Un zambet la cafea
Era pe timpuri. Bula sta in banca impreuna cu premiantul clasei. Teza la istorie. Subiectul: Prietenia romano-sovietica. Premiantul scrie, Bula copiaza dupa el de zor (...)

Descopera noi parteneri de discutii

Pentru ca ne intalnim, vorbim, traim, citim impreuna Ziare.com

La politica si fotbal ne pricepem cu totii! Invatam sa facem si bani, iar in final,
mergem la shopping sau bagam la cuptor o noua prajitura. In fiecare zi, toata ziua!

Intra in grupul care ti se potriveste

Tot inainte, cu domnul presedinte!

Locul de intalnire al sustinatorilor lui Traian Basescu, care isi vor urma presedintele pana la capat, indiferent de minciunile si intoxicarile lansate de moguli, mogulasi si alti dusmani ai Romaniei..

Prietenii PNL

Grupul sustinatorilor PNL pe Ziare.com. Discutii pe tema politicilor liberale si a strategiilor politice. Cum pot politicile liberale sa schimbe Romania? (...)

Calatorii prin blogosfera

Imi plac calatoriile neplanificate, surprinzatoare si pline de surprize... calatoriile la distanta unui click, care iti aduc aproape o lume.

Steaua e numai una

Discutii despre cea mai titrata echipa din Romania. Vorbim despre cum Steaua va cuceri anul viitor titlul cu numarul 24.